Business Improvement

Prestatiemetingen van uw bedrijfsprocessen
Wat is de huidige situatie binnen de organisatie? Wat is het effect van de doorgevoerde veranderingen? Is het beoogde doel bereikt? Juist in deze tijd is het meten van de prestaties van de organisatie een must. Er zijn bedrijfsprestatiemetingen voor de algemene BedrijfsPrestatieScore(BPS), maar ook gespecialiseerde zoals voor de inkoopfunctie (BIPS) en (bedrijfs-)cultuurverandering (BPSC).

Business Process Innovation * Integration * Inspiration (BPI3)

Met ons BPI3concept en onze aanpak op basis van de DAR/WIN´┐Ż-methodiek komt informatie tijdig en foutloos binnen uw organisatie op de juiste plekken beschikbaar. Wat u van ons kunt verwachten is kortom; kwaliteit, kostenreductie en tijdigheid van informatie.

Uw bestaande bedrijfsproces en werkwijze vormen het uitgangspunt voor onze advisering. Onze projecten hebben als doel het inrichten van communicatie en verwerking van (inkomende) documenten en berichten in de meest brede zin; van papier tot webservices, van capture tot volledige workflow en van afleveren aan een documentmanagement systeem tot geïntegreerde verwerking in bedrijfsapplicaties. Het herontwerpen van bedrijfsprocessen vormt de basis voor effectieve verbeteringen.

 

 

 

De tegenspeler bij het uitvoeren van organisatieveranderingen

Home | Contact

 

Geef een reactie